Direktlänk till inlägg 26 juni 2012
Här kommer en liten marängskola för er som gillar att baka!
Fransk maräng är egentligen en helt vanlig maräng som är kallvispad, jag kallar det svensk maräng för att en fransk maräng anser mång är varmvispad i vattenbad!
Italensk maräng är gjord på en sockerlag som man häller i med en tunn stråle i vispade äggvitor. Man kan inte göra små maränger på den utan den har man på ex. tårta eller glace au four.
Schweizisk maräng är sjuden alltså varmvispad, det är alltså inte den franska marängen!
Ibland kan det vara svårt att säga hejdå. Inte minst när man suttit vid makten i 8 år. Det kan till och med vara svårt för självaste Fredrik Reinfeldt... //Jet ...
Goder morgon på er en sådan underbar söndag som detta! En perfekt söndag för musik. Vi kommer därför att börja visa er det bästa från Tv4: Storsuccé: Så Mycket Bättre! Välkommna till första delen ikväll kl. 18! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
||||
|